За кризата во Собранието, демократските вредности, љубовта и омразата меѓу ДУИ и ВМРО ДПМНЕ , за однoсите со СДСМ, за европскиот мандат на ДУИ и Теута Арифи, за НОВА зборува Ермира Мехмети Деваја.