Интервју со Славчо Димитров – Коалиција Маргини и куратор на Скопската недела на гордоста: Говориме за борбата за права и слободи на ЛГБТИ заедницата која се уште трае, за прогоните и насилството кои дури и оваа власт не ги решава, како и за претстојната Парада на гордоста на 29 јуни.