ПОЧИТУВАНА ЧИТАТЕЛСКА ПУБЛИКО НА НОВАТВ, ВЕ ИНФОРМИРАМЕ ДЕКА ПОРАДИ МИГРАЦИЈА НА СОДРЖИНИТЕ ОД ВЕБ-ПОРТАЛОТ,ОДНОСНО РЕБРЕНДИРАЊЕ НА САЈТОТ УТРЕ, НЕДЕЛА (08.08.2021) НЕМА ДА СМЕ ВО МОЖНОСТ ЗА ОБЈАВА НА ВЕСТИ.

СО НАДЕЖ И МОЛБА ЗА РАЗБИРАЊЕ ОД ТИМОТ НА НОВАТВ, ВЕ ИНФОРМИРАМЕ ДЕКА ОД ПОНЕДЕЛНИК (09.08.2021) НОВАТВ ВО НОВО „РУВО“ ПОВТОРНО ЌЕ БИДЕ МЕСТОТО КАДЕ ВИЕ ЌЕ ПРОДОЛЖИТЕ ТОЧНО, НАВРЕМЕНО И ОБЈЕКТИВНО ДА БИДЕТЕ ИНФОРМИРАНИ ЗА СИТЕ АКТУЕЛНОСТИ ОД ЗЕМЈАТА И ОД СВЕТОТ!

ПОЗДРАВ ДО ПОНЕДЕЛНИК!