Преку глава ти е од секојдневно барање работа и одење по интервјуа каде ти поставуаат глупави прашања?

Сакаш да го остваруваш она што други ќе го ветат? Па дури и она што нема да го ветат? Немаш проблем да се поклонуваш и да правиш божества од полуписмени искомплексирани морони? Ќе правиш она што ќе ти речат колку и да е нелогично?

Ги знаеш сите букви? Знаеш да прочиташ соопштение кое некој друг ти го напишал? Имаш сопствен велосипед?

Голем верник си ама не знаеш точно кој ден Божиќ воскреснал Исус? Мразиш хомосексуалци иако не знаеш зошто?

Имаш искуство со лепење плочки, плакати и други нешта на п? Имаш способност инстантно да етикетираш секого со мислење спротивно на твоето иако и не ни имаш мислење?

Се гледаш ли себеси како работиш на градски паркинг или во некоја од стотиците катни гаражи ширум градот?

Тогаш ти си вистинскиот човек да бидеш дел од наша младинска унија! Аплицирај веднаш и ќе добиеш гратис сендвич и сок во лименка!!

Шифра: Контра