Новинарот и аналитичар Сашо Орданоски за изборниот пресврт- ВМРО-ДПМНЕ е убедлив на изборите, а опозицијата не го признава изборниот процес. Новинарот и аналитичар Сашо Орданоски за изборниот пресврт- ВМРО-ДПМНЕ е убедлив на изборите, а опозицијата не го признава изборниот процес.

Орданоски е гостин на Ал Џазеира