Автомото сојузот на Македонија (АМСМ) информира дека сообраќајот на граничниот премин „Меџитлија“ од 19:30 часот е во прекин во двете насоки поради паднато дрво.

Во вонредниот извештај на АМСМ нема дополнителни информации.