Марија ДиБјаџио својот пат од Крива Паланка до 5.Авенија во Њујорк го трасира преку макотрпна работа, помагање и добра бизнис идеја. Таа заминува преку Work & Travel во САД, за денес со сопругот да имаат свој бренд на една од најпрометните улици во светот.