Иако архивата на згаснатата А1 телевизија, првиот приватен медиум во земјата, одамна не постои и никој не покажа интерес да ја сочува, на интернетот може да се најдат видеа кои сведочат за нејзиното постоење, како и за нашиот новинарски труд, кој беше збришан како никогаш и да го немало. Една од нив е сторијата Списоци, моја и на колешката Наташа Стојановска, направена непосредно пред предвремените парламентарни избори во 2011. Сторијата ја доби и наградата за најдобра истражувачка сторија за 2011 од страна на Македонскиот институт за медиуми. Благодарение на некои добронамерници кои дури и направиле и превод на англиски, таа се уште живее на Јутјуб