Северна Македонија е пред претседателски избори. Големите партии и коалиции излегоа со нивните кандидати меѓу кои и ќе се води главната битка. Што е тоа што ќе ги привлече луѓето да гласаат? Ова е Тема на неделата на Радио Слободна Европа.