Скопскиот градоначалник Петре Шилегов со објава на својот ФБ профил, сподели фотографии од рушење на една од галиите во Вардар.
-Првата од 3-те галии во коритото на Вардар, почна да заминува во историјата !!!
Скопје, една поинаква приказна.., напиша Шилегов на ФБ профилот.