Студентите Деа Здравковска и Исмет Шабановиќ во студиото на НОВА говорат за вчерашните инциденти за време на изборите на нов студентски лидер, за скандалозниот начин на кои беа одржани, крадење на кутиите, како и за поврзаноста на ВМРО-ДПМНЕ со насилниците.