Заев кон Мицкоски: Вие сте истиот човек кој на 27 април беше пред Собранието, додека топлата се обидуваше да го убие Села

Вие сте истиот Мицкоски кој на 27 април беше пред Собранието, додека внатре за малку не загинаа пратеници. Толпата која вие ја предводевте се обиде да...