Заев на ФБ: 37,8 милијарди денари за капитални инвестиции во 2022 година

Капиталните инвестиции значат живот за националната економија. Градиме инфраструктура, се поврзуваме со соседите и со регионот. Во Предлог-буџетот за 2022 година капиталните инвестиции се планирани на...