Македонската амбасадорка денеска ќе биде повикана во бугарското МНР поради нападот на клубот „Цар Борис Трети“ во Охрид

Македонската амбасадорка, Агнеса Руси – Поповска во Софија денеска ќе биде повикана во Министерството за надворешни работи каде ќе и биде врачен остар демарш поради вооружениот...