Можна нова коалициона влада во Израел: Дали ова е крајот на 12-годишното владеење на Бенјамин Нетенјаху?

По неговите 12 години како премиер на Израел, можно е конечно да дојде крај на владеењето на Бенјамин Нетејаху од десничарската партија Ликуд. Нафтали Бенет, лидерот...