Докази на Јанева во „Рекет“: запленетиот „ајфон“ бил подарок од сестра и

Таткото на Катица се лекувал во болницата на Камчев, а одбраната приложи доказ дека сметката е платена од картичката на сестра ѝ Лиле Делиџакова и дека не станува збор за коруптивно однесување како што тврдела Ана Камчева