ФОТО „Парни ваљак“ и 18.000 обожаватели во Арена му одадоа почит на Аки: Џибони, Бајага, Масимо, Нина, Кристијан, ги пееја хитовите

Бендот, до самиот почеток на концертот, успеа да ги чува во тајност имињата на повеќето музичари – пријателите кои, наместо нивното заштитно лице и глас, ги...

Почина Аки Рахимовски

Почина Аки Рахимовски (67), пејач на групата „Парни ваљак“ од Загреб, е објавено е на официјалната страница на неговиот бенд. Музичарот, кој беше присутен на сцената...