Жителите на „Ново Маало“ најавуваат тужба против можен мораториум за изградба на комплексот „Гранд“

Жителите  на Ново Маало се подготвени со тужби доколку е тоа потребно да се спротивстават на  обидите за блокирање на реализација на комплексот „Гранд“. Велат дека...