Акциите на банките во Азија и Европа паднаа и покрај гаранциите на американскиот претседател

Акциите на банките ширум светот паднаа и покрај уверувањето на американскиот претседател Џозеф Бајден дека американскиот финансиски систем е безбеден по колапсот на две американски банки,...