Марко Видојковиќ

Интервју, Марко Видојковиќ: Македонија ја изглодаа скакулците на Никола Груевски

„Македонија има сериозни проблеми, коренот на овие проблеми лежи во нејзиното долгогодишно уништување од режимот на ВМРО ДПМНЕ, овие проблеми не можат да се решат преку...