Стерјовски: Македонец претседател на Албанија, зошто да не, во Црна Гора избраа Албанец за премиер

Лидерот на единствената македонска партија во Албанија, Македонска алијанса за европска интеграција, МАЕИ, Васил Стерјовски за албанската национална телевизија МЦН, на прашањето во врска со предлогот...