Втора „црвено-црна“ принова под Шара: Шкендија го претстави Чешмеџиев

За клубот од Тетово ова е второ засилување по завршување на сезоната, откако претходно потпиша договор и со Ремзифаик Селмани. Во меѓувреме Шкендија ги продолжи договорите со дефанзивците Мевљан Мурати, Благоја Тодоровски, со Бесмир Бојку и со напаѓачот Изаир Емини