Формирана нова фирма во семејството „МПМ“, штрајкот продолжува

Нова фирма за новинско издавачка дејност „Медиа принт ДООЕЛ“ е отворена денеска во Централниот регистер. Сопственик и управител на фирмата е Александар Динев, вработен во компанијата...