Гацевски е македонскиот супер-финалист на овогодинешниот Светски куп во параглајдерство

Александар Гацевски е единствениот македонски супер-финалист кој од 7 – 18 Август 2021 година ќе учествува на 11-тото Суперфинале на Светскиот куп во параглајдерство во Дисентис,...