Филипче: Со изградба на Клинички центар Ѓорче Петров ќе добие можност за дополнителен развој

Ќе се гордееме со новиот најсовремен Клинички центар во регионот на Западне Балкан, благодарение на визионерството на градоначалникот на Ѓорче Петров Александар Наумоски, истакна Филипче, додавајќи...