Мицкоски: Победата на 17 октомври значи нова Влада предводена од ВМРО – ДПМНЕ

ВМРО – ДПМНЕ го промовираше кандидатот за градоначалник на Ѓорче Петров, Александар Стојкоски. Лидерот на опозициската партија, ВМРО – ДПМНЕ, Христијан Мицкоски, вечерва порача дека неговата...