Српското Собрание во обрач од демонстранти, Вучиќ и Стефановиќ внатре играат шах

Епицентарот на опозициските протести во Белград против актуелниот претседател Александар Вучиќ од пред зградата на РТС се пренесен пред српското Собрание. Зградата на законодавната власт во...