Даштевски го штити Миленко Неделковски, по изборите да си оди од КЗД

Раскол во Комисијата за заштита на дискриминација. По соопштението на Мрежата за заштита од дискриминација по повод мислењето на Комисијата за заштита од дискриминација за Миленко Неделковски,...