Заев: Северна Македонија ги дели вредностите на Алијансата, а како кандидат за членство во ЕУ ги промовира европските вредности

Во годината кога одбележуваме 30 години независна држава, Република Северна Македонија како рамноправен партнер во најмоќниот безбедносен и политички сојуз – НАТО ги дели вредностите на...