Арсова: Дојдов заради еден врв во Перу, но изборот беше огромен па затоа останав во Еквадор

Најпознатата македонска алпинистка, Илина Арсова која ги искачи сите највисоки врвови на седум континенти, деновиве се искачи на  еден од највисоките и најтешките за освојување во...