Амандманска расправа за ребалансот на Буџетот – разгледани 13 од вкупно предложените 204 амандмани

Собраниската Комисијата за финансирање и буџет го заврши вториот ден од амандманската расправа за ребалансот на Буџетот за оваа година. Досега се разгледани 13 од вкупно...