Децата плаќаат „данок на имунитетот“, и во Институтот Козле зголемен број на инфекции

По зголемениот број на хоспитализирани деца во гевгелиската болница каде и педијатри од Скопје од денес изутрина утврдуваат која е причината за појава на респираторни симптоми...