Швајнштајгер ќе стане татко: Ана Ивановиќ е бремена во четврти месец

Веста за блажената состојба на поранешната српска тенисерка ја објави германскиот портал „Бунте“ повикувајќи се на извор близок до фудбалерот. Притоа се додава дека и целата соблекувална на Чикаго Фајр, клуб за кој настапува Германецот, веќе гласно говори за скорешното проширување на семејството на познатата спортска двојка