На безгрижните денови на Груевски можеби им се ближи крајот, анализира „Репортинг Демокраси”

И покрај тоа, според авторите на анализата, постојат правни начини да му се укине статусот на азилант на Груевски, бидејќи Националниот генерален директорат за управување со...