Германија без златниот тандем во Русија: Лев ги пречкрта Геце и Ширле

Селекторот на „панцерите“ адресира покани до 27 фудбалери кои ќе конкурираат за место во конечниот список на патници за претстојниот мундијал, но не и за играчот со чиј гол во финалето против Аргентина пред четири години го понесоа шампионскиот трофеј од Бразил