Средба Груби – Ангелов: Скопје и Софија да продолжат со конструктивен и интензивен дијалог

Северна Македонија и Бугарија ќе продолжат посветено да го имплементираат Договорот за добрососедство и да ја зајакнуваат соработката во позитивна насока и со поголема волја за...