Како отпорот за внесувањето на Бугарите во Уставот се намали од 80 отсто во летото на 56 сега

Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски, денеска изјави дека според сите „мерења на јавното мислење огромно мнозинство, повеќе од три четвртини, се противи на промената на Уставот“,...