Анкета: Младите во Македонија сметаат дека се оддалечуваме наместо да се приближуваме кон ЕУ

Половина од младите луѓе во Македонија, односно 51 процент, покажуваат иницијативност за решавање на општествени проблеми, велат резултатите од анкетата што ја спроведе Фондацијата за демократија...