Сведок за „27 април“: Влегов во Собрание за да бидам виден од луѓе од партија

Имаше луѓе од партија кои мораше да ме видат, бидејќи ми помогнаа при вработувањето, па моето присуство требаше да биде како благодарност, рече Антонио Кочков, кој покрај покрај техничкиот премиер Оливер Спасовски, се појави во Кривичниот суд во својство на сведок за настаните во денот пред три години познат и како „крвавиот четврток“. За протестите „За заедничка Македонија“ била креирана група на Вибер