Арсовска ќе ги награди скопските пожарникари за брзата реакција за гаснење на пожарот во фабриката Треска

„Пожарникарите се хероите на нашиот град. Во знак на благодарност за нивната пожртвуваност и високото ниво на професионалност, донесов одлука да бидат соодветно наградени како одраз...

СДСМ: Скандалозни одлуки на Арсовска, за 10 дена менува директор и поставува разузнавач, близок до ВМРО-ДПМНЕ

Скандалозните одлуки на градоначaлничката од ВМРО-ДПМНЕ, Данела Арсовска, продолжуваат на директна штета на граѓаните на Град Скопје. За само десет дена, Арсовска го менува директорот на...

Шутаров: Арсовска нема пари за субвенционирање парно за скопјани, а има 670.000 за партиски вработувања ВИДЕО

  Градоначлничката на ВМРО-ДПМНЕ, Данела Арсовска, не работи ништо, покажува неспособност и незаинтересираност за проблемите на скопјани. Наместо да менаџира, единствено што прави е постојано да...

СДСМ: Срамниот предлог Јелена Жугиќ да биде во УО на МКЦ да се повлече, Арсовска конечно да почне нешто да работи

Градоначалничката на ВМРО-ДПМНЕ Данела Арсовска речиси два месеци од мандатот покажува тотална неспособност и носи одлуки се спротивни на интересите на граѓаните на Скопје.  СДСМ и...