Ацевски член на ИО на СДСМ: Инвестициите во енергетиката спречија драстичен раст на цената на струјата, следува помош за најпогодените

Во услови на глобална енергетска криза Владата, институциите предводени од СДСМ преземаат мерки за справување со истата како и за заштита на стандардот на граѓаните и...

Николовски и Ацевски: Соработката со ДЗР е значајна во борбата против корупцијата и криминалот

Вицепремиерот за борба против корупција и криминалот, одржлив развој и човечки ресурси, Љупчо Николовски денеска имаше работен состанок со главниот државен ревизор, Максим Ацевски. На состанокот,...