Во Мелбурн демонстрации про и контра анти-ковид мерките: На „ Стоп за сегрегацијата сега“ им се спротивстави ја „Не биди шуга, примија вакцината“

Неколку илјади луѓе излегоа денеска на улиците во Австралија за да протестираат против обврската да се вакцинираат против Ковид-19, но излегоа и групации на граѓани кои...