Ќе има одговорност за пропустите за автопатот Кичево – Охрид

Не се откажуваме  од изградба на автопатот, но одговорност мора да има бидејќи станува збор за сериозна количина пари кои ќе треба да се обезбедат најверојатно од Буџетот на државата, најави министерот Сугарески