„Отворен Балкан“ – „Адора“, „Пекабеско“ и „Макпрогрес“ им ја кажаа вистината на Балканските лидери

Фактите за пречките во меѓусебната размена беа пресудни претседателот Вучиќ да изјави: „Фрустрирачки е она што ќе го договориме да не можеме до крај да го...