Претседателот на Стопанска Комора Азески, ќе ги посети компаниите во Марино и во Кадино

Посетата, како што информираат од Стопанската Комора,  ќе запoчне во Гранд-експорт, ќе продолжи во Пекабеско и Кадино Индустри Груп. Компании во прехранбената индустрија ќе бидат цел...