Б92: Избори за претседател, вонредни парламентарни и за советници во градското собрание на Белград, на 3 април

Редовни избори за претседател на Србија и за советници во Собранието на град Белград, како и вонредни парламентарни избори, ќе се одржат на 3 април следната...