Сопственикот на ИГМ Трејд од Кавадарци, Илија Гечев, на листата на балкански милијардери

Во годината одбележана со војна, рецесија и во која сѐ уште се чувствуваат економските последици од пандемијата со Ковид-19, неколкумина стопанственици успеале да го зголемат своето...