ССМ: Владата утре да ги прифати барањата за зголемување на минималната плата и за исплата на К-15 за јавниот сектор

Работниците очекуваат позитивен одговор на предлогот на Сојузот на синдикатите на Македонија (ССМ) за зголемување на минималната плата на 18.000 денари и скалесто зголемување на сите...