ССМ: Ако „Баргала“ не ги исплати неисплатените плати на работниците, може да се побара стечај

Работниците од штипската фабрика „Баргала“ добија поддршка од претседателот на Сојузот на синдикати на Македонија, Дарко Димовски и од претседателот на Синдикатот од текстилната, кожарската и...