НАЈМАЛИОТ ЖИТЕЛ ПАТУВА ЗА ЈАБОЛЧИШТЕ: Бебето Бехра родено на ГАК со 665 грама, по два месеци си заминува дома со 2.190 грама

Нашата најмала хероина во 2021 година денеска првпат ќе влезе во својот дом во велешкото село Јаболчиште, по 2 месеци и една недела поминати на неонатолошките...